Aicinām uz P.A.R.T.S. audition Rīgā



P.A.R.T.S. laikmetīgās dejas skola, kas atrodas Briselē, rīko jaunu studentu uzņemšanu nākamajam mācību ciklam, kas sāksies 2016. gada septembrī. Studijas ilgst trīs gadus un notiek angļu valodā. P.A.R.T.S. ir starptautiski pazīstama laikmetīgās dejas skola, kurā mācās studenti no visas pasaules, bet pasniedzēju sastāvā ir spožākie Eiropas un pasaules dejas mākslinieki un teorētiķi.

P.A.R.T.S. uzņem studentus reizi trīs gados un tikai pilna laika studijām. Gaidīti ir talantīgi dejotāji vecumā no 18 līdz 23 gadiem (vecums 2016. gada 31. decembrī), ar vidusskolas diplomu (iegūts līdz 2016. gada 1. septembrim) un labām angļu valodas zināšanām, kuras tiks pārbaudītas fināla atlasē Briselē. Lai kļūtu par P.A.R.T.S. studentu, jāiztur atlases konkurss, kas notiks divās kārtas. Priekšatlases norisināsies Rīgā, kā arī vēl 24 pasaules pilsētās. Fināla kārta notiks Briselē 2016. gada 4.-9. aprīlī un uz to tiks uzaicināti tie, kas izturēs pirmo kārtu. Macības sāksies 2016. gada septembrī un turpināsies līdz 2019. gada jūnijam.  Nākamā uzņemšana notiks tikai 2019. gadā.

P.A.R.T.S. priekšatlases konkurss Rīgā notiks 2016. gada 16. janvārī deju skolā Dzirnas, Lāčplēša ielā 106, k-1.
Dalībniekiem iepriekš obligāti jāreģistrējas P.A.R.T.S. mājas lapā: http://auditions.parts.be
Pēc reģistrācijas saņemsiet sīkāku informāciju par sākuma laiku u.c.

Atlasē būs jāpiedalās klasikas un laikmetīgās dejas nodarbībā, kā arī japarāda 1 minūti garš solodarbs. Atlases rezultāti tiks paziņoti tajā pašā dienā.
Detalizēta informācija par uzņemšanu un studijām: http://parts.be/en/how-become-student




Atpakaļ